free statistics Max Verstappen Nieuws Telegraaf Skip to main content

Max Verstappen Nieuws Telegraaf

Herbeleef fantastische zege Max Verstappen in VS. Vergelijken met Mercedes blijft groot vraagteken Bruce.


Pinterest

Max Verstappen na tweede training en incident met Lewis Hamilton.

Max verstappen nieuws telegraaf. Maandag 21 juni 2021 1558. Bij Max Verstappen zijn team Red Bull Racing én motorleverancier Honda is het besef groot dat in Mexico opnieuw een grote stap kan worden gezet richting de wereldtitel. 1 hour agoMax Verstappen heeft met groot machtsvertoon de Grand Prix van Mexico gewonnen.

2 hours agoLees de rest op. Daar verloor de Brit mogelijk zijn pole position. Formule 1 Horner pissig op Tsunoda na verpesten kwalificatie.

Dankzij zijn overwinning staat Verstappen nu twaalf punten voor op Lewis Hamilton in de strijd om het kampioenschap. Max Verstappen zegt dat Hamilton die fout beter niet had kunnen maken. Red Bull Racing-coureur Max Verstappen liet na afloop van de kwalificatiesessie weten niet al te boos te zijn op Yuki Tsunoda.

Verstappen over fout Hamilton. Op het Autódromo Hermanos Rodriguez zal Max Verstappen er uiteraard alles. Dat ervoer David Coulthard bijvoorbeeld zelf toen hij ooit met de Nederlander op het circuit in Zandvoort racete.

De subsidieaanvraag voor de Showrun is afgewezen omdat de autos niet duurzaam genoeg zijn. Max Verstappen behoudt leiding bij herstart GP Mexico. Het ziet er goed uit.

De Nederlander gebruikte een risicovolle tweestop-strategie om Lewis Hamilton vlak voor het einde van de wedstrijd van de troon te stoten. Een zeldzame fout zo noemde Lewis Hamilton zijn tik tegen de pitmuur bij het inrijden van pitlane tijdens de kwalificatie van de Grand Prix van Rusland. Dat weet hij zelf ook wel.

Dit schrijven de Nederlandse kranten over Max Verstappen in Frankrijk. De Nederlander rijdt samen met Sergio Perez voor het team. Pure symboolpolitiek zegt VVD-raadslid Judith Oudshoorn tegen De Telegraaf.

Donderdag 2 september 2021 1056. Dutch reports say the 49-year-old former Formula 1 driver was taken to the hospital in Roermond in the southern Netherlands due to stomach and intestinal pain. Coulthard zag Verstappen fans imponeren.

De jonge rijder staat nog tot en met 2023 onder. Zeker dit seizoen komt. 24-10-2021 Formule 1 Telegraaf 18.

In een nieuwe Formule 1-podcast van De Telegraaf bespreken verslaggever Erik van Haren en voormalig coureur Christijan Albers de Grand Prix van Turkije. Max Verstappen beseft dat zijn team Red Bull Racing flink aan de bak moet om het gat met Mercedes te dichten. Max Verstappen kreeg tijdens de Grand Prix van Frankrijk miljoenen fans wereldwijd op de banken.

Volg het laatste Formule 1 nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing in 2021 op de voet. En dat doet de F1-coureur. Verstappen kende de nodige problemen zo vertelde hij na afloop van zijn derde plek op zaterdag.

Het is heel heel zwaar geweest ik voelde me nooit echt gewild Twaalf Europese bonden dreigen FIFA te verlaten vanwege nieuwe WK-opzet KNVB en Louis van. Lees de rest op. Het is hier niet makkelijk.

Max Verstappen vind het wel lekker om indruk te maken voor zijn eigen fans. In een nieuwe aflevering van de Formule 1-podcast van De Telegraaf. Na de spectaculaire overwinning van Max Verstappen in Austin kon ook de Nederlandse pers niet uitblijven met lofzang voor de Nederlander.

1 day agoMax Verstappen start de Grand Prix van Mexico zondag vanaf de derde positie. Het zou gaan om een darmontsteking. Het ludieke shirt werd door zon tien fans gedragen en viel niet bij iedereen even goed.

Het Formule 1-circus strijkt dit weekeinde neer in Mexico voor het eerst sinds 2019 weer. Sep7 GMM Max Verstappen may have been on top of the world but his father Jos Verstappen had to be airlifted to hospital shortly after watching the Dutch GP on television. Nederlandse pers ziet bandenfluisteraar Verstappen Texaanse thriller winnen.

De voormalig Formule 1. Een promotiestunt van red Bull in het centrum van Den Haag is geweerd door de Haagse gemeente. 4 hours agoMax Verstappen-fans halen oude herinneringen op met een shirt die verwijst naar de penalty die Arjen Robben veroorzaakte tijdens de WK-wedstrijd tussen Nederland en Mexico in 2014Met de tekst Sí era penal geven de fans aan dat het wel degelijk een penalty was tijdens de voetbalwedstrijd.

De Red Bull Racing-coureur is momenteel de enige Nederlandse rijder in de Formule 1F1 Maximaal verzamelt al het nieuws over Verstappen op deze F1-paginaVerstappen maakte op 15 mei 2016 zijn debuut voor Red Bull Racing en won ook die Grand Prix Spanje. 7-11-2021 Formule 1 Telegraaf 0. 58 minutes agoMax Verstappen beseft.

Verstappen naar het ziekenhuis. 2 hours agoMax Verstappen moet tijdens de Grote Prijs van Mexico op jacht naar Mercedes. Lees de rest op.

De Red Bull-coureur moest zaterdag in de kwalificatie de Mercedessen van Valtteri Bottas hij. Ik weet hoe gek Max was hij ging vol gas. Het gaat onder meer over de wereldtitelkansen voor Max Verstappen de opmars van Mercedes dit seizoen en de moeilijkheid van de omstandigheden in Istanbul.

Voor iedereen rond Verstappen was het zondag groot feest door de overwinning van de Nederlander in ZandvoortDe avond eindigde toch. Max Verstappen op liefdestrip naar New York TelegraafnlTussen al het racen door is Max Verstappen 21 na de Grand Prix in Canada afgereisd naar de Amerikaanse hoofdstad New York. 1 day agoMax Verstappen moet in Mexico genoegen nemen met P3.

De Nederlander was op het Autódromo Hermanos Rodríguez een klasse apart en. Jos Verstappen is volgens de Formule 1-verslaggever van De Telegraaf Erik van Haren zondag na de overwinning van Max Verstappen uit voorzorg naar het ziekenhuis gegaan. Op deze pagina vind je het laatste nieuws over Max Verstappen.

Bovendien zouden de wagens niet passen in het imago van den Haag. Jos Verstappen is na de overwinning van zijn zoon Max met een helikopter naar het ziekenhuis in Roermond gebracht. De Nederlandse WK-leider heeft de Fin Valtteri Bottas en titelrivaal Lewis Hamilton voor zich in.


Gekkenhuis Na Zege Max Verstappen Spullen Niet Aan Te Slepen Formule 1 Sport Grand Prix


Verstappen Piekt In Oostenrijk Autosport Telegraaf Nl Max Verstappen Sports Sports Jersey


Pin On Sports Board


Red Bull Racing On Twitter Max Verstappen Red Bull Racing Sports News


Verstappen Op Podium In Duitse Gp Hamilton Wint Voor Red Bulls Grand Prix Hamilton Formule 1


Johan Cruijff Geeft Max Verstappen Helemaal Gelijk Bijzondere Mensen Atletiek Mensen


Pin On Max Verstappen


Verstappen Laat Zich Niet Gek Maken Telesport Telegraaf Nl Formule 1


De Hooggespannen Verwachtingen In Nederland Kunnen Wat Max Verstappen Betreft Voorlopig De Ijskast In De 19 Jarige Limburger Reed In Me Auto Nederland Ferrari


Max Verstappen Barcelona


Max Verstappen Red Bull Racing Rb13 Sebastian Vettel Ferrari Sf70h Max Verstappen Red Bull Racing Ferrari


Max Verstappen Spins At Turn One At Albert Park During The Australian Grand Prix Australian Grand Prix Indy Cars Albert Park


Max Verstappen Trekt Tienduizenden Nederlanders Naar Spa De Dichtstbijzijnde Brauch Fahrer


Foto S Verstappen Fans Vieren Feest Na 2e Plek In Gp Oostenrijk Fans Oostenrijk Grand Prix


Pin Op Legends


Nieuws Altijd Op De Hoogte Van Het Laatste Nieuws Met Telegraaf Nl Max Verstappen Grand Prix Grands


Max Verstappen Heeft Zich Achter De Mercedessen En Red Bull Racing Teamgenoot Daniel Ricciardo Gekwalificeerd Voor De Gran Red Bull Racing Grand Prix Nederland


Pin Op Max Verstappen


Max Verstappen Red Bull Ring Spielberg Oostenrijk 03 07 2016 Red Bull Racing Max Verstappen Racing

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar